Skip to main content

Nakrm Čoklíka 2021

7. ročník sbírky pro útulky na Frýdlantsku

Po roční prodlevě, za kterou stála primárně pandemie covidu, jsme se v roce 2021 opět s chutí pustili do přípravy sbírky „Nakrm čoklíka“, kterou Sdružení pro děti a mládež Frýdlant a její příznivci a přátelé podporují útulky na Frýdlantsku.

Více než kdy jindy se do sbírky zapojili naše táborové děti a jejich rodiče. Celou sbírku totiž zahájil podzimní táborový sraz na Hubertce, kde stůl určený pro sbírku přetékal konzervami a pamlsky. Někteří s námi pak vyrazili i na závěrečné předávání a venčení.

Právě závěr sbírky je tradičně tou nejpříjemnější částí, kdy opět byla úspěšně vyřízena naše objednávka na krásné počasí a my jsme tak mohli vzít na procházku všechny ukočírovatelné hafíky. Celkem jsme letos vybrali a předali 438 kilo granulí, konzerv, kapsiček i různých dobrot pro útulky v Krásném Lese a Hajništi.

Jsme rádi, že stále máte nadšení a elán nás v našem úsilí podporovat, a tak hlavní poděkování patří vám, drobným dárcům, dětem, rodičům, kamarádům i třeba přispěvovatelům, kteří se o sbírce dozvědí ze sociálních sítí či vyvěšených plakátů. Za dlouhodobou spolupráci děkujeme paní zvířátkové doktorce Hance Altšmídové z veteriny FRYVET.

Za Sdružení pro děti a mládež Frýdlant, z.s
Jirka Starý

Čoklík V